Damer

Damegolf-info høst 2016

Vennskapsturnering  Nordhaug – Ballerud GK
Den 23. august spilte 14 damer fra Ballerud GK mot Nordhaug GK damer – Texas Scramble. Denne gang spilte vi på Nordhaug og det ble en hyggelig ettermiddag/kveld, med nydelig vær og godt spill, med Nordhaug på 1. og 2. plass.

Høstturen  24. – 25. august
Denne gang gikk turen til Sandefjord GK,  med overnatting på Scandic Park hotell, Sandefjord. Vi var 16 damer som var med på turen. 1.dag spilte vi på Sandefjord GK, som var en fin bane, og vi var heldige med været den dagen. Etter spill ble det innlosjering på hotellet for overnatting. Til middagen fikk vi eget rom, med en meget god 3-retters middag og kaffe.Det var en hyggelig kveld. Dag 2 spilte vi på Vestfold GK . Det var også en fin 18-hulls bane, men  7 damer valgte å spille på 9 hulls-banen. Vi var ikke så heldige med været denne dagen, det var litt
regn (av og på med regntøy). Men en meget hyggelig tur.

Skrueturneringen søndag 11.september
 Det var 24 damer som stilte til start. Det var Shotgun start kl 10.30, og deltagerne spilte med 2 jern og putter, og i tillegg var det lov å benytte      et spark og et kast hver, tellende som ordinære slag. En enkel lunsj med kaffe og kake ble servert ca. kl 12.oo, (tils. 28 damer) med påfølgende premieutdeling. Tonje Faale og Maren Søraa, hadde skaffet mange og fine premier. Denne gang gikk 1. plassen til Liselotte Bjelke, som også fikk overlevert den «vandrene» Skruedamen  for ett helt år.  2. plassen gikk til Ragnhild Dahl og 3. plassen ble delt mellom Maren Søraa og Vigdis Butler. I tillegg ble det utdelt gavekort:  I.plass  kr. 300.-,  2.plass  kr. 200.-, og 3. plass kr. 100.-.

Avslutning for Damegolfen er fastsatt til onsdag 12. okt. på ettemiddag/kveld.
Mer info kommer om denne, da vi ser ann været om det blir golfspill først eller bare en samling i klubbhuset for hyggelig samvær, og utdeling av premier til den/de som har best poengsum  (de 5 beste ganger i løpet av året). Påmeldings skjema henges opp ved kiosken.

Innetrening for Damer på Bærum Golfsenter, adrRud. Vi har fått de samme betingelser som i fjor,
på tirsdager og ev. torsdager, oppmøte ca kl 9.oo med spilling fra kl 9.30 til kl 12.30, inkl. kaffe og vaffel til    
kr. 285,-  pr. gang. Meld dere på mandagen før innen kl 12,  SMS  tlf 400 19 222, v/Reidar.  Vi begynner 18.okt.
ev. tidligere ved dårlig utevær. 
Golfhilsen Solveig