+47 67 10 61 10

Juniorer

Junior Trening Program 2019Ballerud Junior Golf Academy

er en innovativ tilnærming mot golfforbedring. Basert på prinsippene i Long-Term Athletic Development (LTAD), bruker Ballerud Junior Golf Academy fysiske og mentale aktiviteter som er hensiktsmessig for et barns biologiske alder. Disse aktivitetene er utfordrende, men givende. Unge idrettsutøvere skal få styrke, raskhet, hurtighet, smidighet, balanse og tillit. Det viktigste er at de vil ha det morsom når de gjør det!

Den "FUNdamental cyclone" og "SMASH Zone" er programmets kjerne. Barna vil lære å sparke, slå, kaste, putte, fange og chippe. Det er stasjoner for å frigjøre håndledd, stasjoner for å bygge styrke, og stasjoner hvor barna skal begynne å utvikle eksplosivitet. Innebygd i hver stasjon vil det være grunnleggende øvelser og atletiske bevegelser som lærer utøverne golf. Instruktører ved TPI Junior Academy vil undervise unge sinn og unge kropper å være det beste de kan være, og gjøre det i en utrolig morsom og engasjerende atmosfære.

Det er tre forskjellige treningsgrupper. Disse er designet for å treffe riktig med innholdet i treningene i forhold til hvor juniorene er i deres biologiske utvikling. Dette gjør at vi har mulighet til å utvikle ting som fart i den tiden kroppen er best egnet til å utvikle dette. Gruppene ser slike ut:

alle klasser som starter 16:30 eller 17:45  er for 13 uker (7 uker før sommeren)  klasser som starter 19:00 er for 10 uker (7 uker før sommmeren)

Gruppe 5 – 8 år
Denne gruppen er for juniorer 5-8 år som har  lyst til å spille golf. Kurset passer for både nybegynnere og de som har spilt litt golf før.. Fokuset er på å ha det gøy med de grunnleggende øvelsene til golf og bevegelse.

Aktivitetene består av: Opplæring av FMS (Fundamental Movement Skills), hoppe, løpe, hoppe, hinke o.l. Trene golf bevegelser med myke baller, balltre, tennisracketer, Frisbees, hockey køller, fotball, og annet sportsutstyr. Barna lærer 5 grunnleggende ting til golfsvingen; grep, oppstilling, posisjon, vektfordeling og balanse for: et kort slag, et langt slag og for putting. Gruppe 9 – 12 år
Denne gruppen er for juniorer 9-12 år. Fokuset er på fysiske og tekniske sider ved golfen ved bruk av TPI SMASH programmet. SMASH programmet er siktet inn på å utvikle fart på en biomekanisk riktig måte. Kurset passer for både nybegynnere og de som har spilt litt golf før.

Programmet inkluderer:
Ukentlig basis fysisk trening for golf: med sikte på de riktige muskelgruppene for golf.
Avanserte øvelser for grunnleggende sving: Avansert grep, kroppsholdning, oppstilling i forhold til ball, full vektoverføring, forståelse av konseptet med sving plan og kroppsvinkel, for et chippe slag, bunker slag, pitch slag lange slag og putting.Gruppe 13 år +
Denne gruppen er for juniorer fra 13 år + som er nybegynnere eller ønsker å ha golf som en sosial sports aktivitet. Det inneholder ikke noe fysisk trening, fokus er rettet mer mot grunnleggende sving teknikk. Elevene vil bli opplært i 5 grunnleggende golfslag. Putting, Chipping, Bunker, Pitch og lange slag.Jenter Gruppe 12år +
Denne gruppen er for jenter fra 12år + som er nybegynnere eller ønsker å ha golf som en social sports aktivitet. Det inneholder ikke noe fysisk trening, focus er rettet mer mot grunnlegende sving teknikk. Elevene vil bli opplært i 5 grunnlegende golfslag. Putting, Chipping, Bunker, Pitch og lange slag.
Gruppe 15 år +
Denne gruppen er for juniorer 15+ år. Fokuset er på fysiske og tekniske sider ved golfen, Kurset passer for både nybegynnere og de som har spilt litt golf før.

Programmet inkluderer:
Avanserte øvelser for grunnleggende sving: Avansert grep, kroppsholdning, oppstilling i forhold til ball, full vektoverføring, forståelse av konseptet med sving plan og kroppsvinkel, for et chippe slag, bunker slag, pitch slag lange slag og putting. Trening vil også inneholde fysiske innslag basert på bevegelsen i golfsvingen.


Påmeldling Til Gruppe Trening Her: