Ballerud Golfklubb inviterer til regelkvelder.

Av: Shawn Carivau  |  Publisert: 6. mai 2019  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Mandag 13/5 og onsdag 15/5 inviterer til regelkvelder hvor vi går gjennom de viktigste endringene for 2019, samt repeterer noen helt grunnleggende regler som alle bør kunne.

Får jeg straff for å treffe flaggstangen, er ballen hullet, kan jeg dytte på flaggstangen, hvem kan dytte?

Introduksjon til endringer i golfreglene for 2019

I 2019 er det innført svært vesentlige endringer til golfreglene. Dette er den største revisjon av golfregler som har funnet sted noensinne – og det har blitt enklere og bedre for de fleste. Men hva består endringene i?

Ballerud Golfklubb inviterer til regelkvelder hvor vi går gjennom de viktigste endringene for 2019, samt repeterer noen helt grunnleggende regler som alle bør kunne.

Mandag 13.5 kl. 18-20 i klubbhuset
Onsdag 15.5 kl. 18-20 i klubbhuset

Meld deg på via linken nedenfor. Kurset er gratis, men det er maks 30 deltagere per kveld – førstemann til mølla.

PÅMELDING

Vel møtt!