Proshop

Flaggturnering lørdag 13. juni

Av: Shawn Carivau  |  Publisert: 8. juni 2020  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Hvor mange hull klarer du å spille på banen? En flaggturnering har svært enkle regler. Man får utdelt et visst antall slag man kan benytte, og når man har benyttet sin kvote, setter man ned sitt flagg der den siste ballen faller til ro. 

Turneringen starter kl. 18:00, men møt gjerne opp litt før.

Hvor mange slag man får utdelt avhenger helt og holdent av ditt spillerhandikap (vi spiller med 3/4 HCP)
Eks. Herre Spillerhandikap på 20 med 3/4 HCP gir 4 tildelte slag fra gul tee, og banens par er 27. Det totale slag denne spilleren vil få er 31 slag.

Når spilleren har slått sine 32 inklusive eventuelle straffeslag osv. markeres ballens posisjon, med et flagg der ballen falt til ro etter siste slag.  Det siste slaget må være på fairway eller greenområdet.  Slås siste ballen i et hinder, bunker eller Out of Bounds plasseres flagget der du slo det siste slaget i fra. Flagget plasseres i greenkanten hvis siste slaget er på greenen.  De spillerne som eventuelt har igjen slag etter 9 hull går ut på hull 1 igjen, og spiller hullene til vi har en vinner.

Premieutdeling ved Cafe etter turneringen
Startavgift for turnering 150,-  

OBS: Kun tilstedeværende under premieutdeling vil motta premie.
Vi har begrenset antall plasser så først til mølla!
Vi sees.

Pga. restriksjoner i forbindelse med corona, så blir det desverre ikke arrangert noe sommerfest for denne turneringen. Vi kommer sterkere tilbake neste år.