+47 67 10 61 10

Turneringer

Ny på Golfbanen? Kom i gang!

Publisert: 23. august 2017  av Shawn

Golf for nye spillere. Nye spillere kan føle seg usikre på å delta på golfturneringer – det forstår vi godt. I år arrangerer Ballerud Golfklubb to turneringer for deg som er ny i gamet. Fokus er på golfglede, den gode opplevelsen, lagånd og felles resultater. Vi inviterer alle nye golfere til en morsom turnering sammen med spillere på samme nivå.

 
Alle bidrar, alle heier
I denne turneringen går de dårlige slagene rett i glemmeboka mens de gode slagene bidrar på scorekortet og lagets resultat.
Vi vet at dette er kjempegøy, du spiller på et lag, og alle heier på hverandre – det er lagets samlede innsats som gir resultatet. Slår du et bra slag, tjener laget på det, slår makkeren et bra slag så tjener alle på det. De dårlige slagene teller ikke.
 
Hvem kan delta
Alle golfere med handicap fra 36,0 og høyere kan delta. Handicap for en ny spiller som har tatt ‘Veien til Golf’ er 54.
 
 
Vi hjelper til
I turneringen blir du satt i lag med tre andre spillere.  I tillegg vil en erfaren vert fra Ballerud Golfklubb bistå og gå sammen med dere de første hullene slik at reglene er forstått, scorekortet er ført på rett måte og dere har fått forståelse for taktikken og mulighetene i denne spilleformen.
 
Lagspill Spilleformen heter Texas Scramble. Enkelt forklart er det til enhver tid lagets beste ball som benyttes videre i spillet. Alle fire spillere slår alltid sitt neste slag fra det stedet den beste ballen ligger. Dere avgjør selv hvilken ball som er best. Ligger en ball godt på greenen spiller alle sitt neste slag derfra. Ligger din ball i vannet, tar du den opp og plasserer den ved den beste ballen.


Tidspunkt
Turneringen finner sted lørdag 23.9 kl. 15:00 i forbindelse med Balleruds 25-årsdag.

​Påmelding
Påmelding skjer i Golfbox for de som kjenner dette eller har en venn som kan hjelpe til.
Trykk på denne linken for å melde deg på​.
Dersom du ikke er kjent med Golfbox kan du ta melde deg på i kiosken på Ballerud tlf. 671 06 110, eller sende mail til turneringsleder ketil.nygaard@gmail.com. Ta kontakt med Ketil på telefon 911 42 363 ved spørsmål. Du må være påmeldt senest fredag før turneringsdag.
Meld deg på i dag - dette tør du - turneringen er laget for deg.

Vi sees på golfbanen!​