Damer

Vennskapsturneringen med Nordhaug Ladies

Takket være lettelser i Corona-begrensningene kunne turneringen arrangeres tirsdag 16. juni.
Den startet i strålende sol på Ballerud. Vi var 36 som deltok og spilte scramble med shotgun-start. Varmt var det, og etter hvert hørte vi noe bråk fra værgudene. Men heldigvis lot de være å sende noe særlig regn over oss, så det som kom var nesten deilig som en liten avkjøling i varmen.
Stemningen var fin, og det hørtes en del latter underveis. Det eneste som eventuelt vakte irritasjon hos enkelte var hvis putten ikke gikk dit den skulle. (Ifølge mine barnebarn er det fordi det finnes hulltroll på norske golfbaner, og de skyver ballen til side når de ikke vil forstyrres). Det fine var at vi fikk to vinnere, ett lag fra Nordhaug og ett lag fra Ballerud. Begge med 31 poeng. Hva gjør man da? Jo, Nordhaug fikk velge først fra premieutvalget. Vinnerne fra Nordhaug var Hilde og Ellen, og fra Ballerud var det Gessarin og Solveig S. Som nr. 3 med 32 poeng kom Margrethe og Ellen fra Ballerud. Resten plasserte seg i sjiktet 34 til 40. Stort jevnere kan det ikke bli. Det ble drukket litt kaffe, og ikke minst spist noen is i varmen mens vi ventet på premieutdelingen.
Nå gleder vi oss til å gjenta vennskapsturneringen, denne gang på Nordhaug, den 25. august. Frist for påmelding er foreløpig satt til 10. august.
De glade vinnere:


Onsdagsgolfen ble også hyggelig i det flotte været vi har for tiden. Siste onsdagsgolf før ferien er 24. juni med utslag fra gul tee.