Instruksjon

Authentic Golf Academy
 

All Coaching, privat og i grupper på Ballerud GK er organisert og drevet av Authentic Golf Academy.
Authentic Golf er dedikert til å endre kulturen i tradisjonell golf-coaching, fra feil og fikser, til en der du kan lære, oppdage, utforske og bygge en mestringsfølelse. Et trygt sted uten evaluering, hvor du er fri til å oppdage ditt autentiske swing- og golfspill.

Authentic golf drives av Head PGA professional, Simon Page og 3 andre PGA Qualified Professional Coaches, med over 90 års erfaring mellom dem, de er eksperter på kunnskapen om hvordan du kan få mer glede av spillet ditt.

Vårt foretrukne valg av privatundervisning  er 3 timer, her har vi tiden sammen for å finne ut kilden til mer glede i spillet ditt. Vi ønsker at golftreningen vår skal være tilgjengelig for alle, uansett budsjett, og du vil se vårt ønske om å endre fra den vanlige 50 minutters leksjonen til den 3 timers leksjonen gjenspeiles i vår prismodell.

Hvis en gruppekurs er mer ønsket du, har vi rimelige priser klasser hver uke, i små grupper, kan vi gi deg en introduksjon til en prosess med egen mestring.

Hvis du har spørsmål, ring Simon direkte på 47882473, eller send e-post til simon@ballerud.no


Veien Til Golf!

Kurset Veien til golf finner golfgleden i deg som er nybegynner.
Kurset går over to dager: 6 timer lørdag + 1 time banespill, 6 timer søndag + 1 time banespill. Alt kursmateriell er inkludert i prisen og golfutstyr kan evt. lånes. Vi følger treningsprogrammet fra Norges Golfforbund og deres treningskort.

Alle kurs er med PGA kvalifiserte profesjonelle trenere.
Våre trenere har utdannelse fra Professional Golf Association of Norway, og mange års erfaring. Ballerud Golf garanterer for kvaliteten på kurset!


Dager og varighet
Lørdag  09:30 - ca.17:00
Søndag 09:30 - 17:00
Kursene holdes i perioden april - oktober.

Til kursdatoer
og  påmelding
 


Junior Camp og Junior gruppetrening!

Ballerud Junior Golf Academy er en innovativ tilnærming mot golfforbedring. Basert på prinsippene i Long-Term Athletic Development (LTAD), bruker Ballerud Junior Golf Academy fysiske og mentale aktiviteter som er hensiktsmessig for et barns biologiske alder. Disse aktivitetene er utfordrende, men givende. Unge idrettsutøvere skal få styrke, raskhet, hurtighet, smidighet, balanse og tillit. 

Det viktigste er at de vil har det morsom når de de gjør det!

 


Privat timer: (Protimer)

Hvis du er nybegynner eller en etablert spiller, så er vår golftrener der for å hjelpe deg med å nå dine nye mål.
Vårt team av 4 PGA kvalifiserte profesjonelle trenere er tilgjengelig for privatundervisning 7 dager i uken gjennom hele golf sesongen.

En 3 timerPrivat leksjon starter fra Kr 1400, - for 180 minutter.

En Privattimer starter fra Kr 750,- for 50 minutter