Klubben

Velkommen til Torsdagsgolf - Ballerud Eclectic Tour

 

Hvem er vi?

Torsdagsgolfen, eller Eclectic Tour  (menn/damer mellom junior og senior-alderen) i Ballerud GK, er åpen for alle menn/damer som er medlem av Ballerud GK og som er mellom 19 og 67 år. Det er ingen nedre eller øvre grense når det gjelder HCP.

Hva gjør vi?

Torsdagsgolfen skal samle golferne i klubben og skape et miljø hvor vi skal fokusere på utvikling av golfferdigheter og den sosiale delen i klubben. I utgangspunktet vil vi møtes hver torsdag, men håper også vi får en utvikling gjennom sessongen, som legger grunnlag for å arrangeres andre tiltak som felles turer og fredagspils :)

Hvorfor Torsdagsgolf?

Torsdagsgolf er først og fremst et tiltak for å fremme aktiviteten blant medlemmene på Ballerud GK. Vi ønsker ikke å utelukke noen, enten du har et ønske om å bli proff golfspiller eller har tatt dine første prøvesvinger på golfbanen. Alle som ikke passer inn i kategorien damer/ he og er mellom 19 - 67 er hjertelige velkomne. Ta gjerne med en venn eller bekjent til disse uhøytidelige samlingene. Vi trener eller småprater litt før vi spiller en runde Ballerud Eclectic Tour. Vi noterer score og konkurrerer om beste hullscore gjennom sesongen.
 

Hva gjør vi for å delta?

Meld dere på Ballerud Eclectic Tour på Golfbox, eller i kiosk/proshop. Alle som registrer seg vil deretter motta informasjon angående turneringer og sosialiteter.


For mer informasjon, kontakt Shawn Paul Carivau 67 10 61 10 (valg 2), eller shop@ballerud.no.

Vi ønsker å få på plass en aktiv Torsdagskomité i løpet av sesongen, så hvis du har lyst til å være med å forme satsningen på Ballerud Golfklubb fremover, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt. Det tar ikke mer en den tiden du har ledig.