Proshop

Proshop

Velkommen til Proshopen
På Ballerud Golf finner du en stor flott Proshop designet for å imøtekomme enhver golfer. Shopen har en åpen og romslig design med et bredt utvalg av golfutstyr i verdensklasse, både for nybegynnere og elitespillere.

Vi er her for å hjelpe deg.
Når det kommer til kjøp av nytt golfutstyr, så er Proshopen på Ballerud Golf det beste stedet å starte.
Her møter du alltid en hyggelig betjening som gir deg den beste ekspertisen og veiledningen. Vi har et stort utvalg av golfutstyr og tilbehør som gjør det enkelt for deg å finne frem til riktig utstyr.

Klær for golferen
I Proshopen fører vi merker som Ping, Adidas, og Daily.
Dette er gode klær og har ofte meget gode tekniske egenskaper for alle som er glad i sport.


Kun det beste.
Vi fører golfsko fra Ecco og Footjoy. Ta en tur innom Ballerud Proshop og prøv våre golfsko. Hos oss finner du et stort utvalg. Utover i sesongen vil det også bli egne demodager med skotilpassing.Våre leverandører er:
PING, CALLAWAY, TITLEIST, CLEVELAND, CHRISCO SPORT, ADIDAS, DAILY, ECCO.

Det er enkelt å finne oss.

Fra parkeringsplassen følger du bare gangveien forbi kaféen og ned mot Drivingrangen. Plasseringen vår gir deg en unik mulighet til å stå rett utenfor døren og prøve utstyret før du kjøper det.

Demodager.
På våre demodager kan du prøve ut alt av årets nyheter fra våre leverandører. Ønsker du en god gjennomgang av utstyret med leverandøren, så kan du bare ta kontakt med Proshopen i forkant av demodagen, så reserverer vi tid til deg. På demodagene blir alt av utstyr tilpasset for deg fra leverandøren. Vi gir 10% rabatt på alt nytt utstyr som blir bestilt på demodagen. Vi annonserer demodager her på Ballerud Golf, hjemmesider, Facebook og nyhetsbrev til medlemmer. Spør gjerne i Proshopen når neste demodag skal være.

Vår Køllemaker hjelper deg med tilpassing og service av utstyr.
Med hjelp fra en av Norges beste køllemakere sørger vi for at utstyret blir tilpasset deg og din spillestil. Har du utstyr som må repareres, justeres i løpet av sesongen, så kan du bare levere direkte til kølleverkstedet, eller i Proshopen, så fikser vi det i løpet av noen få dager.

Generell info.
Vi er tilgjengelig på tlf: 67 10 61 10 (valg 3) vedrørende, spørsmål om golfutstyr, golfkurs, booking av privat timer og starttider. For oppdateringer, aktiviteter, tilbud, demodager og annen generell informasjon, følg med utover i sesongen på våre hjemmesider www.ballerud.no
Ønsker du å kontakte oss via e-post så kan dette gjøres til shop@ballerud.no


Ballmaskin på drivingrange tar følgende:
  • Ballkort (kjøpes i Proshop eller på kiosk)
  • Bankkort / Master / Visa / Golfmore app

Våre åpningstider finner du her.