Instruksjon

GolfskoleBallerud Golf på Høvik er regnet som ett av de beste treningssentrene for golf i Stor Oslo området. Vi har en 270 meter lang drivingrange, to trenings bunkere, en chipping green og en putting green. Vi har også ett eget område som er kun til for kurs med tre bunkere, putting/chipping green og drivingrange. Våre trenere er spesial utdannet til å undervise golf og kan hjelpe spillere på alle nivåer. Om dere er en gruppe erfarne spillere eller helt ferske så kan vi hjelpe dere med å utvikle golfen deres. For oss så handler det om bevisstgjøring på hva spilleren gjør i forhold til hva de kan gjøre. Denne erfaringen er nøkkelen til bedre golf. Vi kan tilby følgende kurs:

VTG - Veien til Golf:
Det er her alle starter. Etter 2009 så er eksamen og vanskelige prøver borte.
Kravet for å bestå er nå kun deltagelse, grunnleggende kjennskap til sikkerhet.
I praksis vil dette si at alle består. Link til påmelding er i teksten til Høyre "VTG Kurs 2019.

Temakurs for voksne:
Kurset vil gå fra 19:00 – 20:00 hver mandag, tirsdag, onsdag og torsdag gjennom våren og frem til sommerferien. Kurset starter opp andre uken av mai.
Det vil være forskjellige tema, som for eksempel Putting, Chipping, Bunker, Driving osv.
Velg hvilke datoer som passer best for deg. Her er det fritt frem til å velge hva du vil være med på så mange ganger du vil. Hver dag/gang koster 250,- for 1 times undervisning per. gang.


Kurset passer for Alle uavhengig av ferdighetsnivå eller handikap. Alle kan lære noe nytt!

Link til påmelding er i teksten til høyre   "Temakurs for voksne 2019" 

Privat timer: (Protimer)
Hvis du er nybegynner eller en etablert spiller, så er vår golftrener der for å hjelpe deg med å nå dine nye mål.
Vårt team av 5 PGA kvalifiserte profesjonelle trenere er tilgjengelig for privatundervisning 7 dager i uken gjennom hele golf sesongen.

Privattimer starter fra Kr 695, - for 50 minutter.

½ Dags intensiv trening med en profesjonell golfinstruktør. 
Du kan bestille en hel formiddag eller tidlig ettermiddag med en golfinstruktør for å jobbe med hele spillet ditt.
Golf handler ikke bare om å forbedre svingen din.  Våre golfinstruktører kan hjelpe deg med spillet ditt og forbedre resultatet på banen.
Bruk hele formiddagen eller tidlig ettermiddag for å jobbe med flere aspekter av spillet. Start f.eks. med litt putting og nærspill, kanskje noe bunker trening. Så kan man gjerne spille noen hull på banen med golfinstruktøren før man avslutter treningen sammen på rangen med lange slag.
En 3 timers treningsøkt starter fra Kr 1395, - og er tilgjengelig mandag - torsdag fra 09:00 - 12:00 eller fra 12:15 - 15:15
For å bestille kan du kontakte simon@ballerud.no